• zoe fientje
  • wandeling bos
  • team
  • ponykamp
  • fientje rolstoel
  • fientje ulysse knuffelen
  • astro in het water

Halloween Kuringen 2019

Hoeve Hier en Nu neemt ook regelmatig deel aan andere evenementen. Wil je onze aanwezigheid op je Halloween, Sinterklaas, Opendeurdagen, ... Neem gerust contact met ons.

Coaching therapie volwassenen

Reeds meer dan een jaar verzorgt Paardtherapie Hier en Nu een coaching therapie bij Kataris vzw, centrum voor verslaafdenzorg.
Dankzij deze vorm van coaching krijgen de bewoners inzicht in hun eigen karater, emoties en gevoelens door de ogen van het paard.

katarsis

Vrijwilligers gezocht

Paardtheraphie Hier en Nu zoekt een aantal vrijwilligers die geïnteresseerd zijn mee ondersteuning te geven tijdens activiteiten.
Ben je begaan met mensen met beperking en wil jij je hiervoor engageren? Kan je je inleven in de filosofie van het huis?
Dan ben je welkom om ons team te versterken.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer Jacqueline +32 473 47 20 65‬

Het volledige Paardtherapie Hier en Nu team tijdens de Horse Awareness Event in 2017
team horseawereness2017 1

Kabouterkamp zomer

IMG 0236Omwille van de coronamaatregelen worden de kabouterkampen momenteel niet georganiseerd. Mocht u interesse hebben, neem dan contact en we houden u op de hoogte.

Veel natuur, boswandeling met paarden of met honden, picknick,... 3 dagen vol plezier voor kinderen!

Hoeve Hier en Nu is geen manège. We durven anders te zijn. De paarden staan niet op stal maar altijd vrij. We leven in harmonie met de natuur.

Respect, veiligheid en vertrouwen staan centraal. We hebben basislessen (communicatie met paarden) en/of rijles (zoals balans zonder zadel etc.).
Correct en veilig verzorgen van het paard.
We gaan samen de paarden in de kudde observeren.
Deze keer komt de Franse taal af en toe aan bod. Jacqueline haar moedertaal...

Mis deze unieke kans niet, want nergens in onze streek doet men aan Natural horsemanship voor kinderen!

Inschrijven

Zit je met vragen, of wil een afspraak maken, dan hebben we goed nieuws voor jou.  Je kan ons natuurlijk altijd telefonisch (0473 47 20 65) of via e-mail bereiken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Maar je kan evengoed gebruik maken van het online contactformulier : zo hebben we je gegevens en weten onmiddelijk waarover het gaat.  

Tot binnenkort,

Jacqueline

Waar

  • Hippotherapie Hier en Nu
    Daalstraat 26 - 3740 Bilzen (Rosmeer)
  • tegenover Brasserie Ons Gedacht